Exams Study Jobs Teachers Shop

Vocabulary

Bank Exam 20 Questions By Barishal University

Vocabulary For those studying or preparing for, this page contains 20 important questions and answers arranged in sequence. Each question is accompanied by the correct answer and, where necessary, a detailed explanation to help clarify your concepts. Read carefully and assess your own preparation.

1. 1. Click the best synonym for sneak

a) qualify
b) want a lot
c) catch
d) move quietly
Answer: move quietly

2. 1. Click the best synonym for response:

a) debate
b) contract
c) scream
d) answer
Answer: answer

3. 1. Click the best synonym for tenacious:

a) uncertain
b) athletic
c) foolish
d) determined
Answer: determined

4. 1. Click the best synonym for retire

a) stop working
b) stop eating
c) pass
d) plan ahead
Answer: stop working

5. 1. Click the best synonym for rhythm:

a) gender
b) poem
c) pattern
d) goal
Answer: pattern

6. 1. Click the best synonym for naked:

a) dull
b) cheap
c) healthy
d) unclothed
Answer: unclothed

7. 1. Click the best synonym for permit

a) follow
b) style
c) allow
d) find
Answer: allow

8. 1. Click the best synonym for conceive

a) imagine
b) welcome
c) tame
d) behalf
Answer: imagine

9. 1. Click the best synonym for isolation

a) organizing
b) separation
c) mansion
d) resistance
Answer: separation

10. 1. Click the best synonym for culture

a) hall
b) nature
c) society
d) discussion
Answer: nature

11. 1. Click the best synonym for gullible

a) consecutive
b) naive
c) sophisticated
d) impossible
Answer: naive

12. 1. Click the best synonym for implication

a) involvement
b) installation
c) injustice
d) guess
Answer: involvement

13. 1. Click the best synonym for deliver

a) draw
b) request
c) bring
d) cancel
Answer: bring

14. 1. Click the best synonym for phenomenon:

a) popular science
b) undesirable option
c) interesting event
d) amazing tricks
Answer: interesting event

15. 1. Click the best synonym for change

a) coin
b) stamp
c) notes
d) bill
Answer: coin

16. 1. Click the best synonym for worth

a) value
b) nervousness
c) safety
d) weight
Answer: value

17. 1. Click the best synonym for frown:

a) argument
b) praise
c) foreigner
d) worried look
Answer: worried look

18. 1. Click the best synonym for opt:

a) order
b) promise
c) choose
d) make louder
Answer: make louder

19. 1. Click the best synonym for absorb

a) make smaller
b) make clean
c) turn around
d) turn in
Answer: turn in

20. 1. Click the best synonym for concerning

a) on time
b) among
c) about
d) beneth
Answer: about

We hope Vocabulary these questions and answers will be helpful for your preparation. For more important study material, model tests, and study updates, browse the other categories on our website. If you have any feedback or corrections, please let us know via the 'Report' option below each question.

Error Correction Report