1. "Tithy" which parts of speach is it?
a) Noun
b) Pronoun
c) Adverb
d) Verb
Answer: Noun
2. "Work " which parts of speach is it?
a) Noun
b) Pronoun
c) Verb
d) Adverb
Answer: Verb
3. What is the correct synonym of "guide"?
a) Lead
b) Direct
c) Indirect
d) Mislead
Answer: Direct
4. which is parts of speech is "Bangladesh "?
a) Proonoun
b) Adjective
c) Verb
d) Noun
Answer: Noun
5. How many type of adverb?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 4
Answer: 3
6. How many types of sentence?
a) 2
b) 3
c) 4
d) 5
Answer: 5
Read More:
7. How many types of assretive sentence?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 4
Answer: 2
8. How many types of verb mainly?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 4
Answer: 2
9. How many types of noun?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 4
Answer: 2
10. How many types of voice?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 4
Answer: 2